Spanien <3

Hola amigos!
Nu sitter jag och väntar på att vi ska åka och äta lunch. Sen ska vi till stranden! Vi åkte i förrgår (flyg) och kom fram till hotellet ca 01:30 på natten.

Igår slappade vi mest vid poolen. På kvällen åkte vi till staden och jag köpte ett jättefint halsband :) (bild kommer om ca 2 veckor)
Det är jättehärligt i Spanien!! Jag längtar absolut INTE hem!

Ha det bra!! / en solbränd tjej :)


Glad midsommar!

Idag är det midsommar. Vi (jag och familjen) ska fira den med några andra familjer. Hoppas att det blir roligt!
En midsommar för mig består av: God sommar mat, jordgubbar, sätta upp midsommarstången och klä den, dansa runt midsommarstången, vara uppe länge på kvällen och mer. Vi får se om denna midsommar får några avprickningar! :)
Jag vaknade i morse kvart i 10 av att mamma höll på att baka tårta och hade på den där mixern som låter så att hela huset skakade! Kanske inte den bästa väckningen men...
Jag var hyfsat pigg och gick ner och åt frukost. Efter frukosten bruker jag vara jättetrött och sätta mig vid tv/datorn men idag gick jag upp, satte inte på tv/datorn. Utan jag klädde på mig, borstade tänderna, drog upp rullgardinerna, bäddade osv. Det kändes faktiskt bra efteråt och då har jag ju tid att blogga :)
HA EN RIKTIGT BRA MIDSOMMAR! :)
bild från www.google.se

Hur fel kan man ha?

Det blev lite fel på det sista inlägget; för det första heter inte affären skorett utan scorett och för det andra köpte jag mina skor på skopunkten... INTE skorett eller scorett ;)

Så fel det kan bli! ;)


Skolavslutnings-kläder <3

Här är min outfit för skolavslutningen:
Spetsklänning utan axelband: cubus
Nagelack: h&m
Bikers: Gina tricot
Bandeau: Lindex
Skor: skorett (stavning?)

// Evelina ;)


Ett till inlägg ;)

Tjolahopp tjolahej!

Det låter som om jag är på ett friskt och glatt humör - men nej, jag ligger nu hemma i pyjamas och har feber och är mycket förkyld ;(
Är inte så glad just nu men glass kanske hjälper? Ska nog också titta på lite William spetz videor på youtube för att bli på gott humör <3

På tal om pyjamas så egentligen är det ett ganska kul ord ;) faktiskt!

Hoppas att jag blir frisk snart innan skolavslutningen ;)

P.S. Statistiken har ökat ;) yeah!! Hihi TACK alla läsare! <3 D.S.

Kram kram

Bild från http://www.google.se">http://www.google.se">http://www.google.se%3C/a%3E">http://www.google.se">http://www.google.se%3C/a%3E">http://www.google.se%3C/a%3E">http://www.google.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.google.se">www.google.se


---

Hej!

Hur mår ni? Jag själv känner mig som en uppsvälld gris ;) har en enormt jobbig allergi just nu ;( jag tycker själv inte att läsa bloggar som skriver negativt men just nu är det det enda jag tänker på. Blir ett kort inlägg idag men men.. Just det; det är bara 2 riktiga skoldagar kvar!!! Jippie ;)

Kram från lilla mig


Beatrice

Besök min systers blogg!
Hon skriver om sin vardag och fotograferar mycket :)
Hon är en 16 årig tjej som ska sluta 9:an om 10 dagar.
Gå in på http://somedaysofmylife.webblogg.se/ genast!